Honlap készítés

Jelenlegi hely

Honlap

Korlátlan oldal és kép Könnyen frissíthető
Adminisztrációs felület Nem sablonból készül, egyéni tervezés
Facebook, Youtube beágyazás 5-15 munkanap alatt elkészülhet
Google-optimalizált tartalom 500 MB ajándék tárhely a honlapkészítés mellé
Hírlevél-kezelő rendszer Honlap készítés bruttó 79.900 Ft egyszeri díj

Szerkessze egyszerűen saját honlapját!

Ha használja a számítógépet és az internetet, akkor minden bizonnyal könnyedén fogja kezelni saját honlapját. A honlap készítés során fontosnak tartjuk a könnyű kezelhetőség, a felhasználóbarát adminisztrációs felület kialakítását, hiszen a honlapot nem webfejlesztő mérnököknek, hanem alapvető számítógépes ismerettel rendelkező ügyfeleinknek készítjük.

Szerkesztőfelület

Egyedi design

Nem sablonból készül a honlap kinézete: 100%-ban testreszabható, valamennyi eleme módosítható "a fejléctől a láblécig", és természetesen addig változtatunk a design-on, amíg szükséges (nem lenne szerencsés, ha az interneten böngészve ráakadnánk honlapunk ikerpárjára). Ha nincs konkrét elképzelése, megrendelés után három webdizájn-tervet küldünk, amiből ha valamelyik elnyeri a tetszését, azt addig finomítjuk, amíg teljesen "webre fogható".

Egyéni tervezés

Keresőoptimalizált tartalom

Hiába készül el egy honlap, ha nem megfelelően optimalizáljuk azt a kereső-oldalakra, akkor nem találnak meg bennünket leendő ügyfeleink, vásárlóink. Legalább olyan fontos tehát a honlap készítés során a Google számára is jól olvasható és megfelelő információval ellátott tartalom kialakítása, mint egy szép design.

Keresőoptimalizálás

Időzíthető tartalom megjelenítés

Szeretne bizonyos információkat időzítve megjelentetni? Akciók, ajánlatok, hírek, amelyek csak két időpont között aktuálisak? Időzítse könnyen az oldalakat, és legyen honlapja mindig aktuális!

Időzíthető tartalom megjelenítése

Youtube videó beágyazása

Nem csak széppé és érdekessé teszi oldalunkat, de arra ösztönzi látogatóinkat, hogy tovább maradjanak oldalunkon, jobban emlékezzenek ránk, és szívesen térjenek vissza a honlapra. Csak illessze be a Youtube-videó oldal címét a megfelelő helyre, és máris látható a videó az oldalán. Ennél egyszerűbbet nem tudtunk kitalálni.Honlap készítés ajánlatunk tartalmazza a Youtube-videók beillesztését is.

Youtube

Saját felhasználói menü

Ne töltsön hosszú perceket azzal, hogy keresgéli a menüpontokat, lehetőségeket a saját honlap menürendszerében! Egyszerű, átlátható adminisztrációs menü segítségével szinte azonnal megtalálja a keresett funkciókat.

Admin menü

Könnyen frissíthető honlap

Nem különítettük el az adminisztrációs felületet a tartalomtól. A honlap készítés során az a célunk, hogy minél egyszerűbb legyen a kezelés. A már létrehozott oldalakat azonnal frissítheti, a honlap tetején található gyorsmenü segítségével. Csak egy kattintás, és máris szerkesztheti a tartalmat - korlátlanul!

Szerkesztői menü

Képek, dokumentumok feltöltése egy kattintással

Ha a honlap frissítés során új képet szeretne feltölteni, egyetlen kattintással feltöltheti a kívánt fotót a saját számítógépéről. Egyszerűbb, mint gondolná!

Kép feltöltése egyszerűen

Hírlevél

Ne költsön százezreket hírlevél-küldő programokra! A Honlapok.eu honlapkészítés magában foglalja a hírlevél-rendszert is! Egyszerű feliratkozás, megfelel a törvényi feltételeknek. Könnyű kezelhetőség, email címek tömeges importálása-exportálása. Pár perc alatt elkészítheti a hírlevelét, amelyet egy kattintással kiküldhet több ezer feliratkozott email címre.

Hírlevél

A honlap készítés lépései

1. A honlap készítés első lépéseként elkezdjük a honlap programozását. Amint "szemmel látható" állapotba kerül a honlap, küldünk egy ideiglenes webcímet emailen, ahol meg lehet tekinteni a készülő oldalt.

2. Honlapkészítés második lépéseként elkezdjük a design kialakítását. Három design-tervet küldünk, amelyek közül az egyiket aktiválunk az oldalon, így "élőben" is kipróbálható, megtekinthető a webdesign.

3. A honlap készítés harmadik fázisában létrehozzuk az oldalakat, űrlapokat, feltöltjük a dokumentumokat, kialakítjuk a menüstruktúrát.

4. A honlap készítés utolsó szakaszában beállítjuk a kereső-optimalizálást segítő alkalmazásokat (kulcsszavak, meta-leírások, stb).

Google, Facebook, Youtube, Google Analytics, CPanel

Kérjük, tekintse meg honlap készítés referenciáinkat.