Honlapkészítés

Jelenlegi hely

Mit kínálunk?

79.900 Ft a honlapkészítés ára. Mit tartalmaz az ár? - teszik fel gyakran a kérdést ügyfeleink. Lássuk!

> Honlapkészítés - olyan honlap, amelyet nem korlátozunk semilyen tekintetben: annyi oldalt készít, amennyit csak szeretne. Akár egy egész könyvtárnyi szöveget is felvihet a honlap oldalaira (ha van elég kitartása). Képek száma sincs limitálva: amennyit a tárhely bír, annyi képet tölthet fel (500MB tárhelyet ajándékba adunk 1 évre. Ha 1 kép = 1 MB méretű, akkor 400 képet fel tud tölteni, kb. 100 MB tárhelyet foglal el a honlap és az adatbázis).

> Adminisztrációs felület: lépjen be a megadott címen felhasználói nevével és jelszavával az adminisztrációs felületre. Nem biztos, hogy rögtön észre veszi a változást. Az admin felületet ugyanis nem különítettük el a honlaptól. Mindössze az tűnik fel, hogy plusz menük, blokkok jelennek meg az oldalon. Szerkesztene egy oldalt? Ne keresgesse bonyolult oldalkezelő-menüpontokban! Nyissa meg a szerkesztendő oldalt, és ha bejelentkezett, a tartalom felett látni fog egy "Szerkesztés" gombot. Csak kattintson rá, és máris átírhatja a tartalmat.

Szerkesztőfelület

> Képek, dokumentumok feltöltése. Nem bonyolítjuk túl: hozzáadtunk a szerkesztő-felülethez (ami amúgy egy egyszerű szövegszerkesztőhöz hasonlít) egy "Feltöltés" gombot. Erre rákattintva kiválaszthatjuk a számítógépünkön lévő képet (JPG, GIF, PNG, JPEG), dokumentumot (Office Word, Excel, PDF, TXT, stb.), és a fájl azonnal felkerül a honlapra (a képeket képként jeleníti meg, a dokumentumokat pedig hivatkozásként - kattintással nyílnak meg).

A feltöltés gomb: Kép feltöltése egyszerűen

> Egyedi dizájn

> Google-re optimalizált tartalom

> Facebook Tetszik - gomb: a meghatározott oldalakba tudjuk integrálni (általában a szöveg végére) a Facebook Tetszik-gombját. Ha a látogatónak tetszik az oldal, és "lájkolja", akkor a honlapunkra mutató hivatkozás, és az oldal címe, egy része megjelenik a látogató Facebook-oldalán, és az ismerősei is értesülnek róla. Tetszik?

> Facebook Social - plug-in

> Youtube videó beágyazása

> Google Maps térkép beillesztés

> Kapcsolat-felvételi űrlap

> Hírlevél-rendszer

> Tartalmak ki- és bekapcsolása, elrejtése. Időzíthető tartalmak

> Kategória- és termékkezelés

> Vendégkönyv, fórum, szavazás

> Blog.

> Főoldali slideshow

> Menükezelő

> Híroldal

> Google Analytics - beállítás és látogatottsági statisztika További információ: Látogatottsági statisztika

> Akár több felhasználó kezelése

> Több nyelv kezelése

> Szabadszavas kereső

> Mobiltelefon - kompatibilitás

> Kereső-barát webcímek: hxxp://honlapok.eu/index.php?delPa578s%46 helyett http://honlapok.eu/keresobarat-webcimek . Gépnek is jobb, embernek is jobb.További információ: Keresőbarát webcímek

> Tartalom klónozása: ha új oldalt szeretnénk készíteni egy már meglévő oldal mintájára, de csak kis mértékben tér el a két lap, klónozzuk az oldalt, írjuk át a tartalom megfelelő részét és mentsük el. Így másodpercek alatt lemásolhatjuk a kívánt oldalunkat, és részeit átírva gyorsan, kényelmesen dolgozhatunk. Példa: ha mondjuk van 20 féle törölközőnk, amit árulok, de mind a 20 csak a méretében tér el, és mind a 20 terméket külön oldalon szeretném megjeleníteni, akkor az 1. oldalt klónozom, átírom a méretet, és mentem. Így létrejött egy új oldal másodpercek alatt, a kért módosításokkal.